Bericht versturen

10bar / 16bar Druktransmitter Sensor Differentieel Voor Industriële

Basisinformatie
Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: PS700
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 100000
Verbindingsgrootte: G1-1/4, DN20 Verbindingsnorm: DIN, JIS, ANSI
Verbinding: EPDM, FPM, FKM Middel nat gemaakte delen: PVC-U, PVC-C, PP, PVDF
ODM: - Ja, dat klopt. Het meten van waaier: 0~0.3bar, 0.6bar, 1bar, 2.5bar, 5bar, 10bar, 16bar
Nauwkeurigheid: ≤ ± 0,25%, 0,5% FS naam: Druktransmittersensor
Hoog licht:

16 bar druktransmittersensor

,

10 bar druktransmittersensor

,

het verschil van de druksensor


Productbeschrijving:

Onze druktransmittersensor is een differentialdruktransmitter speciaal ontworpen voor industriële toepassingen.10 barHet heeft een hoge nauwkeurigheid van ≤±0,25%, 0,5% FS, en twee verbindingsgroottes van G1-1/4 en DN20, met verzegelde opties van EPDM, FPM en FKM.Deze drukdifferentialsensor is perfect voor een breed scala aan industriële drukzenders en drukdifferentialsenders.

 

Kenmerken:

Het medium natte diafragma is gemaakt van AL2O3, met 96% van het materiaal.de lasertrimmingtechnologie wordt gebruikt om een nauwkeurige meting te gevenDe meetnauwkeurigheid wordt bepaald bij ≤ ± 0,25%, 0,5% FS bij een overbelasting van 200% FS. Het uitgangssignaal wordt gegeven bij 4~20 mA met een spanningsbereik van 24V± 20%.Twee draadverbinding wordt gebruikt voor verbindingenOm te kunnen werken moet de temperatuur van de atmosfeer tussen -10 en 80°C liggen.Het gebruiksvriendelijke mechanisme heeft een plastic behuizing voor een esthetisch uiterlijk en maximale bescherming, ISO-standaard elektrische aansluiting poorten en niet-verzegelde draad met losse verbinding voor uitstekende veiligheid.IP65-bescherming en explosiebestendige druksensoren zijn indien nodig aanpasbaar.

Bij onderhoud is het relatief gemakkelijk en biedt het extra bescherming tegen corrosie en voorkomt het verstoppen.De lekkage- en corrosievrije configuratie zorgt ervoor dat de structuur niet beschadigd wordtOver het algemeen wordt voor een betere bescherming en nauwkeurigheid van de metingen dit medium natte diafragma sterk aanbevolen.

 

Technische parameters:

Parameter Waarde
ODM-producten - Jawel.
Meetbereik 0~0,3 bar, 0,6 bar, 1 bar, 2,5 bar, 5 bar, 10 bar, 16 bar
Precisiteit ≤ ± 0,25%, 0,5% FS
Zeehonden EPDM, FPM, FKM
Verbindingsnorm DIN, JIS, ANSI
Naam Druktransmittersensor
Grootte van de verbinding G1-1/4, DN20
Middel natte onderdelen PVC-U, PVC-C, PP, PVDF
 

Toepassingen:

De KOSCN-druktransmittersensor, model PS700, is een betrouwbaar industrieel druksensorapparaat dat in China is vervaardigd.Het is verkrijgbaar in minimale bestellingen van één en heeft een levertijd van 10-15 werkdagenHet heeft een verbindingsstandaard van DIN, JIS en ANSI. Het drukmetingsbereik kan 0~0.3bar, 0.6bar, 1bar, 2.5bar, 5bar, 10bar en 16bar zijn.De middelmatig natte delen zijn gemaakt van PVC-UDe nauwkeurigheid van de maat kan tot ≤ ± 0,25%, 0,5% FS zijn.

De druktransmittersensor kan in verschillende toepassingen en scenario's worden gebruikt.Het wordt ook gebruikt in de transportindustrie om de druk van voertuigen te metenBovendien kan het worden gebruikt om druk te meten in de landbouwsector, zoals voor irrigatiesystemen.het kan worden gebruikt om de druk van lichaamsvloeistoffen zoals bloeddruk te controlerenIn de bouwsector kan het worden gebruikt om de druk van bouwmaterialen zoals beton te meten.De druksensor kan ook in de milieusector worden gebruikt om de luchtdruk te meten., bodem en water.

De KOSCN-drukzender is een betrouwbaar, hoogwaardig apparaat dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan drukmetingen in verschillende industrieën en toepassingen.De nauwkeurigheid en de verbindingsnormen maken het een uitstekende keuze voor elke drukmeting.

 

Aanpassing:

Druktransmittersensor
Merknaam: KOSCN
Modelnummer: PS700
Oorsprong: Made in China
Certificering: CE/ISO
Minimale bestelhoeveelheid: 1
Levertijd: 10-15 werkdagen
Vervoerscapaciteit: 100000
Verbindingsstandaard: DIN, JIS, ANSI
Onderdelen met middelmatige natte toestand: PVC-U, PVC-C, PP, PVDF
Naam: druktransmittersensor
Gezegel: EPDM, FPM, FKM
Genauigheid: ≤ ± 0,25%, 0,5% FS

De PS700-drukzender van KOSCN is een tophandspanningszender met CE/ISO-certificering.Deze differentialdrukzender biedt een superieure prestatie op het gebied van nauwkeurigheidHet heeft een medium natte delen van PVC-U, PVC-C, PP, PVDF en afdichtingen van EPDM, FPM, FKM. De verbindingsnorm is DIN, JIS, ANSI.De minimum orderhoeveelheid is slechts 1 en de levertijd is 10-15 werkdagen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige differentialdrukzender, is de PS700-drukzender van KOSCN de perfecte keuze voor u.Met zijn superieure prestaties en onverslaanbare prijs, is het de beste oplossing voor al uw drukdifferentialsensorbehoeften.

 

Vragen:

V1: Wat is de merknaam van de druktransmittersensor?
A1: De merknaam van de druksensor is KOSCN.
V2: Wat is het modelnummer van de druktransmittersensor?
A2: Het modelnummer van de druksensor is PS700.
V3: Waar wordt de druktransmittersensor gemaakt?
A3: De druksensor is gemaakt in China.
V4: Wat is de certificering van de druktransmittersensor?
A4: De certificering van de druksensor is CE/ISO.
V5: Wat is de minimale bestelhoeveelheid van de druktransmittersensor?
A5: De minimale bestelhoeveelheid van de druktransmittersensor is 1.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588