Bericht versturen

ODM industriële leidingsystemen Corrosiebestendige PVDF-leidingen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: leidingensysteem
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 100000
Kenmerken: Corrosieweerstand met hoge weerstand en Goede Gebruik: Hoog zuivere waterleidingen
Toepassing: Industrieel Materiaal: PPH
ODM: - Ja, dat klopt. Voordelen: Goede chemische eigenschappen, geen absorptie van water en geen reactie met de meeste chemicaliën. N
Druk: 10bar
Hoog licht:

ODM industriële leidingsystemen

,

Corrosiebestendigheid van industriële leidingsystemen

,

PVDF-buizen

PVDF 10bar industriële leidingen voor hoogzuivere waterleidingen
ODM industriële leidingsystemen Corrosiebestendige PVDF-leidingen 0ODM industriële leidingsystemen Corrosiebestendige PVDF-leidingen 1

Productbeschrijving:

Industriële leidingsystemen zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en druk, waaronder 10 bar.een materiaal dat uitstekende chemische eigenschappen heeft zonder waterabsorptie en niet reageert op de meeste chemicaliënDe pijpleidingen zijn verkrijgbaar in maten van 20-63 mm.
Industriële leidingsystemen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor vele industriële toepassingen.het verstrekken van duurzaamheid op lange termijnDe systemen kunnen op maat worden ontworpen en geconfigureerd om aan specifieke eisen te voldoen, en ze zijn eenvoudig te installeren, onderhouden en te repareren.
PVDF-procesleidingsystemen zijn de ideale keuze voor veel industriële toepassingen. Ze zijn sterk en lichtgewicht, met uitstekende chemische weerstand en lage doorlaatbaarheid.geurloos, smaakloos, waardoor ze veilig en hygiënisch zijn voor gebruik in voedselverwerking en medische toepassingen.het leveren van langetermijnprestaties en kostenefficiëntie.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: industriële leidingsystemen
 • Kenmerken: hoge sterkte en goede corrosiebestendigheid
 • Druk: 10 bar
 • Voordelen: goede chemische eigenschappen, geen wateropname en reageert niet met de meeste chemicaliën.
 • Gebruik: waterleidingen van hoge zuiverheid
 • Toepassing: industrieel
 • Sleutelwoorden: PVDF Industrial Piping, PVDF Industrial Pipeline Systems
 

Technische parameters:

Vastgoed Detail
Toepassing Industrieel
Materiaal PPH
Kenmerken Hoge sterkte en goede corrosiebestendigheid
Grootte 20-63 mm
Druk 10 bar
Gebruik Hoog zuivere waterleidingen
Voordelen Goede chemische eigenschappen, geen absorptie van water en geen reactie met de meeste chemicaliën. Niet giftig, geurloos en smaakloos
Sleutelwoorden PVDF industriële leidingsystemen, PVDF procesleidingsystemen, PVDF industriële leidingsystemen
 

Toepassingen:

KOSCN Industrial Piping Systems zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de industriële markt en bieden een superieure prestatie en betrouwbaarheid.De hoogwaardige PVDF-procesleidingsystemen zijn vervaardigd volgens de hoogste normen, en zij bieden een breed scala aan kenmerken en voordelen.

 • Hoge sterkte en goede corrosiebestendigheid, dankzij het gebruik van hoogwaardig PVDF-materiaal.
 • Goede chemische eigenschappen, zonder absorptie van water en zonder reactie met de meeste chemicaliën.
 • Niet giftig, geurloos en smaakloos.
 • Nominale druk van 10 bar.
 • Verkrijgbaar in verschillende maten, van 20-63 mm.
 • CE/ISO-gecertificeerd.
 • Minimale bestelhoeveelheid van 1.
 • Levertijd 10-15 werkdagen.
 • Voorzieningscapaciteit van 100,000.

KOSCN Industrial Piping Systems zijn perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder PVDF procesleidingsystemen, PVDF industriële leidingsystemen, PVDF industriële leidingsystemen,en PVDF-buisMet hun superieure prestaties en betrouwbaarheid zijn KOSCN Industrial Piping Systems een ideale keuze voor elke industriële operatie.

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte industriële PVDF-pijpsystemen

KOSCN Piping System is de ultieme oplossing voor al uw industriële pijpleidingen..Met zijn hoge sterkte en goede corrosiebestendigheid is ons industriële leidingsysteem de perfecte keuze voor industriële toepassingen.

Kenmerken
 • Merknaam: KOSCN
 • Modelnummer: leidingsysteem
 • Oorsprong: Made in China
 • Certificering: CE/ISO
 • Minimale bestelhoeveelheid: 1
 • Levertijd: 10-15 werkdagen
 • Vervoerscapaciteit: 100000
 • Gebruik: waterleidingen van hoge zuiverheid
 • Kenmerken: hoge sterkte en goede corrosiebestendigheid
 • Toepassing: industrieel
 • Grootte: 20-63 mm
 • Voordelen: goede chemische eigenschappen, geen absorptie van water en geen reactie met de meeste chemicaliën.niet giftig, geurloos en smaakloos
PVDF industriële leidingen

KOSCN's PVDF industriële leidingen zijn de ideale keuze voor uw industriële leidingsystemen. Het is perfect voor zuivere waterleidingen en heeft uitstekende chemische eigenschappen.en smaakloos, en absorbeert geen water en reageert niet met de meeste chemicaliën.

PVDF-procesleidingen

De PVDF-procesleidingen van KOSCN zijn ontworpen om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden.waardoor het de perfecte keuze is voor industriële toepassingenOnze procespijpen hebben ook een minimale orderhoeveelheid van één en een levertijd van 10-15 werkdagen.

PVDF industriële pijpleidingsystemen

De industriële PVDF-leidingsystemen van KOSCN zijn ontworpen om aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen te voldoen.Onze industriële leidingsystemen zijn gemaakt met hoge sterkte en goede corrosiebestendigheidDeze producten zijn ideaal voor industriële toepassingen en worden geleverd met een minimale orderhoeveelheid van één en een levertijd van 10-15 werkdagen.

 

Ondersteuning en diensten:

Industriële leidingsystemen Technische ondersteuning en service

Wij bieden technische ondersteuning en service voor industriële leidingsystemen.We begrijpen het belang van het houden van uw industriële leidingsystemen werken efficiënt en betrouwbaar, en streven ernaar dat uw industriële leidingsysteem aan al uw operationele behoeften voldoet.
Ons team van ervaren ingenieurs en technici is hier om u het hoogste niveau van technische ondersteuning en service te bieden.Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste industriële leidingsysteem voor uw toepassing, evenals bijstand bij installatie, onderhoud en reparatie.We bieden ook regelmatige inspecties en onderhoudsprogramma's om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal werkt en om eventuele problemen te identificeren voordat ze een probleem worden.
Of u nu technische ondersteuning en service nodig heeft voor een nieuwe installatie of een bestaand systeem, wij zijn er om u te helpen.Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen het meeste uit uw industriële leidingsysteem te halen..

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van industriële leidingsystemen

Industriële leidingsystemen worden volgens de industriestandaarden verpakt en verscheept.De doos wordt vervolgens gelabeld met de productbeschrijving en verzendinformatieDe doos wordt vervolgens op een pallet geplaatst en veilig vastgebonden voor verzending.
Om de veiligheid van het product tijdens het vervoer te waarborgen, moeten alle verpakkingsmaterialen voldoen aan de normen van de industrie en de strengheden van het vervoer kunnen weerstaan.alle pallets moeten worden geïnspecteerd en gecertificeerd voor verzendingAlle pakketten moeten vóór verzending worden geïnspecteerd op schade en eventuele gebreken.
Bij het vervoeren van industriële leidingsystemen moet met zorg worden omgegaan, aangezien zij kwetsbaar zijn en gemakkelijk beschadigbaar kunnen raken.en vastgebonden om schade tijdens het vervoer te voorkomen.
Door deze richtlijnen te volgen kunnen industriële leidingsystemen veilig worden verpakt en zonder enige schade of vertraging naar hun bestemming worden verzonden.

` `

Vragen:

.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588