Bericht versturen

Duurzame farmaceutische metalen diafragmakleppen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: SMV
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 100000
Beëindigenverbinding: Lassend, Sanitaire Klem Verbindingsnorm: DIN 11850, ISO 1127, ASME-BPE
Lichaam: SUS 316L Diafragma: EPDM, EPDM-PTFE
Kenmerken: Hoge Stroomcapaciteit, Lage Drukdaling Verbinding: Lassend, Sanitaire Klem
Certificatie: CE Drukrang: pn10
Hoog licht:

Metalen diafragma-kleppen voor farmaceutische doeleinden

,

Duurzame metalen diafragmakleppen

,

Pharmaceutisch diafragmaventiel

Metalen diafragmakleppen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en corrosie

Productbeschrijving:

Metalen diafragmakleppen zijn ontworpen om uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid te bieden, met een volledig metalen constructie en een diafragmaverzegelingssysteem.Deze kleppen bieden uitstekende stroomcontrole en precieze afsluitingDeze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en configuraties, met Connection Standard-opties, waaronder DIN 11850, ISO 1127 en ASME-BPE.Het diafragma is verkrijgbaar in EPDM en EPDM-PTFEDe klep wordt aangeboden in een helder zilveren kleur.

Deze kleppen zijn zeer duurzaam en bieden uitstekende chemische weerstand, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende industrieën.en voorzien van ingebouwde veiligheidskenmerken die helpen bij het voorkomen van schadelijke drukopbouwDe kleppen worden eveneens getest op de hoogste veiligheidsnormen, waardoor optimale prestaties en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

Metalen diafragmakleppen zijn de perfecte keuze voor elke toepassing die een nauwkeurige stroomregeling en een betrouwbare afsluiting vereist.Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik en bieden een breed scala aan functies en voordelen die ze tot een ideale oplossing voor vele toepassingen maken..

 

Kenmerken:

 • Productnaam: metalen diafragmakleppen
 • Certificering: CE
 • Toepassing: industrieel
 • Karosserie: SUS 316L
 • Diafragma: EPDM, EPDM PTFE
 • Typ van de klep: metalen diafragmaklep
 

Technische parameters:

Vastgoed Detail
Verbindingsnorm DIN 11850, ISO 1127, ASME-BPE
Activering Handmatig, pneumatisch, elektrisch
Typ van de klep Metalen diafragmakleppen
Lichaam SUS 316L
Certificeringen CE
Kenmerken Hoge stroomcapaciteit, lage drukdaling
Voordeel Hoge temperatuur en corrosiebestendigheid
Verbinding Laswerk, sanitaire klem
Diafragma EPDM-PTFE
Drukgraad PN10
Duurzame farmaceutische metalen diafragmakleppen 0

Toepassingen:

Metalen diafragmakleppen, vervaardigd door KOSCN en met modelnummer SMV, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn door CE/ISO gecertificeerd.Ze kunnen binnen 10-15 werkdagen worden geleverd en het bedrijf heeft een leveringscapaciteit van 100000De kleppen hebben een heldere zilveren kleur en zijn verkrijgbaar met eindverbindingen zoals las- en sanitaire klemmen.pneumatisch en elektrisch en bieden hoge temperatuur- en corrosiebestendigheidDe verbindingsstandaard voor deze kleppen is DIN 11850, ISO 1127 en ASME-BPE.waardoor ze ideaal zijn voor verschillende toepassingen, zoals de industriële, chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor metalen diafragmakleppen

KOSCN is een professionele fabrikant van metalen diafragma kleppen met een merknaam van SMV.

 • Merknaam:KOSCN
 • Modelnummer:MKB's
 • Plaats van oorsprong:China
 • Certificering:CE/ISO
 • Minimale bestelhoeveelheid:1
 • Levertijd:10-15 werkdagen
 • Toeleveringskracht:100000
 • Certificaten:CE
 • Temperatuur:-30~200°C
 • Diafragma:EPDM-PTFE
 • Drukgraad:PN10
 • Toepassing:Industrieel

Onze metalen diafragma kleppen zijn ontworpen voor zware toepassingen en langdurige prestaties.onze metalen diafragma kleppen zijn ontworpen voor betrouwbare en veilige werkingDe metalen diafragma kleppeën van KOSCN zijn perfect voor elke industriële toepassing.

We leveren een volledig assortiment diafragma-metalen kleppen, diafragma-kleppen-metalen en kleppen-diafragma-metalen kleppen.Onze metalen diafragma kleppen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen voor de zwaarste toepassingenMet onze uitgebreide ervaring en expertise zijn wij ervan overtuigd dat wij aan uw behoeften kunnen voldoen.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van metalen diafragmakleppen

Metalen diafragmakleppen zijn ontworpen om een betrouwbare en efficiënte service te bieden in een breed scala aan toepassingen.Onze technische ondersteuning team is beschikbaar om klanten te helpen met de installatie en het oplossen van problemen van hun kleppen.

Installatie

Ons technische support team kan u helpen met de installatie van metalen diafragma kleppen.en kan alle vragen beantwoorden die u heeft.

Probleemoplossing

Als u problemen ondervindt met uw metalen membraankleppen, kan ons technische ondersteuningsteam u helpen bij het oplossen van problemen.We kunnen helpen de oorzaak van het probleem te diagnosticeren en advies geven over de beste manier om het op te lossen.

Onderhoud en reparatie

Ons technisch team kan u adviseren over de beste onderhouds- en reparatiemethoden voor uw metalen diafragmakleppen.en indien nodig hulp kan verlenen.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588