Bericht versturen

Betrouwbare kunststofdiafragmakleppen DN 15 regelkleppen PVC DIN

Basisinformatie
Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE
Modelnummer: MV
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 100000
Kleptype: Diafragma De Passage van de klepstroom: Gladgemaakt
Diafragma: EPDM, FPM, EPDM-PTFE Drukniveau: PN 10
Materiaal van het lichaam: Pvc-u, pvc-c, pp-Natuurlijk pp-h, PVDF met een vermogen van niet meer dan 50 W: Tipe ophanging
Standaard: DIN, JIS, ANSI Materiaal: Plastic
Hoog licht:

Betrouwbare plastische diafragmakleppen

,

Plastic diafragma kleppen DIN

,

DN 15 Regelklep PVC

Productbeschrijving:

Plastic diafragma kleppen zijn ontworpen om de stroom van vloeistof en gas te regelen. De kleppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van DN 15 tot DN 65.PP-NatuurlijkDe kleppen kunnen handmatig, elektrisch of pneumatisch worden bediend, afhankelijk van de toepassing.Plastic diafragma kleppen zijn ideaal voor een breed scala van industriële toepassingen.

 

Kenmerken:

  • Productnaam:Plastiekdiafragma-kleppen
  • Typ van de klep:Diafragma
  • Stroomkenmerken:Lineair
  • Grootte:DN 15/20/25/32/40/50/65
  • StandaardDIN, JIS, ANSI
  • Sleutelwoorden:De in bijlage I vermelde parameters moeten worden verwerkt om te bepalen of de in bijlage I vermelde parameters worden nageleefd.
 

Technische parameters:

Design van de klep Diafragma
Grootte DN 15/20/25/32/40/50/65
Drukniveau PN 10
Typ van de klep Diafragma
Valve-stroompassage Geluideerd
Actie Elektrisch, handmatig, pneumatisch
Stroomkenmerken Lineair
Type verbinding Echte Unie (socket of spigot)
Materiaal Plastic
Diafragma EPDM, FPM, EPDM-PTFE
 

Toepassingen:

Met hun Model MV biedt KOSCN de hoogste kwaliteit en meest betrouwbare plastische diafragma kleppen.gemaakt in China en gecertificeerd door CEMet een minimale orderhoeveelheid van 1 en een levertijd van 10-15 werkdagen kunnen klanten er zeker van zijn dat zij hun gewenste product binnen de gestelde termijn zullen ontvangen.KOSCN is in staat tot 100000 diafragmaventielen in één bestelling te leverenDe doorloopgangen van de kleppen zijn zo ontworpen dat ze glad worden gemaakt en het ontwerp van de kleppen is op een diafragma gebaseerd, waardoor een lineaire doorloopkenmerken.De kleppen zijn verkrijgbaar in de maten DN 15/20/25/32/40/50/65 en zijn van het diafragma type.

Betrouwbare kunststofdiafragmakleppen DN 15 regelkleppen PVC DIN 0

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor diafragma-klepjes van kunststof

Onze Plastic Diaphragm Valves worden geproduceerd door KOSCN met een modelnummer van MV.We bieden een minimale bestelhoeveelheid van 1 en een levertijd van 10-15 werkdagenOnze leveringscapaciteit is 100000. De productnaam is Plastic Diaphragm Valves en het diafragma koppeling mechanisme is Suspension Type. Het is verkrijgbaar in Electric, Manual,met een diameter van niet meer dan 50 mm,De maten variëren van DN 15/20/25/32/40/50/65.

Sleutelwoorden:Valve_Plastic_Diaphragm, Valve_Plastic_Diaphragm, Diaphragm_Control_Valve_Plastic, KOSCN, CE, Minimum_Order_Quantity, Delivery_Time, Supply_Capacity

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten voor diafragma-klepjes van kunststof

Wij bieden volledige technische ondersteuning en diensten voor onze Plastic Diaphragm Valves.onderhoud en probleemoplossingWij hebben een breed scala aan technische informatie en middelen ter beschikking, waaronder installatie-instructies, productspecificaties en handleidingen voor het oplossen van problemen.We bieden ook opleidings- en ondersteuningsdiensten ter plaatse om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw Plastic Diaphragm Valves haalt.

Als u vragen heeft over onze Plastic Diaphragm Valves, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588