Bericht versturen

Commerciële PVC-diafragmaventielen van kunststof PN 10 Suspensietype

Basisinformatie
Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE
Modelnummer: MV
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 100000
Actie: Elektrisch, Hand, Pneumatisch De Passage van de klepstroom: Gladgemaakt
Naam van het product: Plastic Diafragmakleppen Drukniveau: PN 10
Standaard: DIN, JIS, ANSI Design van de klep: Diafragma
Type verbinding: Ware Unie (contactdoos of Spon) Materiaal van het lichaam: Pvc-u, pvc-c, pp-Natuurlijk pp-h, PVDF
Hoog licht:

Commerciële diafragmakleppen van kunststof

,

Plastic diafragma kleppen Suspensietype

,

PVC-diafragmakleppen PN 10

PN 10 Diafragma-plastiekklep met ophangingstype

Productbeschrijving:

Plastic Diaphragm Valves leveren betrouwbare regelkleppen met lineaire stroomkenmerken voor een breed scala van toepassingen.van kunststof zoals PVC-UHet is ontworpen om een drukniveau van PN 10 te weerstaan. Het plastic membraanklep biedt uitstekende stroomcontrole voor toepassingen die een precieze drukcontrole vereisen..Het is ontworpen om te werken met minimaal onderhoud voor langdurige werking en is geschikt voor verschillende toepassingen.Plastic diafragma kleppen zijn de perfecte keuze voor betrouwbare stroomregeling.

Commerciële PVC-diafragmaventielen van kunststof PN 10 Suspensietype 0Commerciële PVC-diafragmaventielen van kunststof PN 10 Suspensietype 1

Kenmerken:

  • Productnaam:Plastiekdiafragma-kleppen
  • Eindverbinding:Echte Unie (socket of spigot)
  • Valveontwerp:Diafragma
  • Grootte:DN 15/20/25/32/40/50/65
  • Stroomkenmerken:Lineair
  • Typ van de klep:Diafragma
  • Sleutelwoorden:De in bijlage I vermelde parameters moeten worden gebruikt om de in bijlage I bedoelde parameters te bepalen.
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Typ van de klep Diafragma
Drukniveau PN 10
Standaard DIN, JIS, ANSI
Beëindig verbinding Echte Unie (socket of spigot)
Stroomkenmerken Lineair
Productnaam Plastiekdiafragma-kleppen
Materiaal van het lichaam PVC-U, PVC-C, PP-H, PP-Natuurlijk, PVDF
Grootte DN 15/20/25/32/40/50/65
Valve-stroompassage Geluideerd
Actie Elektrisch, handmatig, pneumatisch
 

Toepassingen:

DePlastiekdiafragma-kleppenvanKOSCNzijn ontworpen met demodelnummer MVDe minimum orderhoeveelheid is één en de levertijd is 10-15 werkdagen.000De verbindingstype is True Union (socket of spuit), met een drukniveau van PN 10. De doorloop van de klep is glad en de werking is elektrisch, handmatig of pneumatisch.FPM, of EPDM-PTFE.Plastiekdiafragmacontroleventielis de perfecte keuze voor meerdere toepassingen, zoals industriële, commerciële en residentiële.

DezeDiafragma-kleppen van kunststofZe zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden, betrouwbaar en duurzaam, geschikt voor een breed scala aan vloeistoffen, waaronder water, gas, oliën en chemicaliën,en bieden uitstekende stroomcontrole en precieze regulering van de stroom snelheidDe kleppen helpen ook om de druk in het systeem te handhaven.

DeKunststofdiafragmacontroleventiel KOSCNis een betrouwbaar en efficiënt product van het bekende merkKOSCN. deKOSCN MVis een perfecte keuze voor veel toepassingen, zoals watervoorziening en drainage, HVAC-systemen, chemische en petrochemische industrieën, voedsel en drank, energiecentrales en farmaceutische producten.Het kan in elk systeem worden geïnstalleerd., en is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties.

 

Aanpassing:

Plastiekdiafragma-kleppen

KOSCN biedt plastic diafragma kleppe's met een breed scala aan ontwerpen en materiaalkeuzes voor klanten.KOSCN, Modelnummer:MV, Plaats van oorsprong:Made in China, Certificering:CE, Minimale bestelhoeveelheid:1, Leveringstermijn:10-15 werkdagenVoorzieningsmogelijkheden:100000, Karosserie materiaal:PVC-U, PVC-C, PP-H, PP-Natuurlijk, PVDF, Valveontwerp:Diafragma, Verbindingstype:Echte Unie (socket of spigot), Materiaal:Plastic, en diafragma-koppelmechanisme:Tipe ophanging.

KOSCN is in staat om kwalitatief hoogwaardige plastic diafragmacontroleventielen te leveren voor verschillende behoeften.En we zijn er trots op een van de leidendePlastic_Valve_Diafragma,Verwijderings- of verplaatsingsinstallaties, enVervaardiging van elektrische voertuigenNeem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ondersteuning en diensten:

Technieke ondersteuning en diensten van diafragmaventielen van kunststof

Wij bieden technische ondersteuning en diensten voor onze Plastic Diaphragm Valves.probleemoplossing en onderhoud van uw Plastic Diaphragm Valves.

We bieden ook een reeks trainingscursussen en seminars aan, ontworpen om u te helpen het meeste uit uw Plastic Diaphragm Valves te halen.Onze cursussen omvatten alles van de basis installatie en onderhoud tot geavanceerde technieken voor het oplossen van problemen.

Als u hulp of advies nodig heeft met betrekking tot uw Plastic Diaphragm Valves, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588