Bericht versturen

PN 10 CPVC Plastic Diaphragma Valves True Union Socket of Spigot

Basisinformatie
Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE
Modelnummer: MV
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 100000
Stromingskenmerken: LINEAIR met een vermogen van niet meer dan 50 W: Tipe ophanging
Actie: Elektrisch, Hand, Pneumatisch Beëindigenverbinding: Ware Unie (contactdoos of Spon)
Naam van het product: Plastic Diafragmakleppen Drukniveau: PN 10
De Passage van de klepstroom: Gladgemaakt Kleptype: Diafragma
Hoog licht:

CPVC-diafragmaventielen van kunststof

,

Plastic diafragma kleppen True Union

,

CPVC-diafragmakleppen

PVC-C diafragma klep True Union Socket of Spigot Plastic Control

Productbeschrijving:

Plastic diafragma kleppen zijn ideaal voor het regelen van de vloeistofstroom.Dit type klep maakt gebruik van een flexibel diafragma als de stroomregeling element, en is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals EPDM, FPM, EPDM-PTFE, PVC-U, PVC-C, PP-H, PP-Natural en PVDF.waardoor ze een ideale keuze zijn voor toepassingen die een nauwkeurige stroomregeling vereisenHet diafragmacontroleventiel is ontworpen voor een breed bereik aan druk en temperatuur, waardoor het geschikt is voor veel verschillende toepassingen.Plastic diafragma kleppen leveren betrouwbare prestaties en zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze de ideale keuze zijn voor het regelen van de vloeistofstroom.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:Plastiekdiafragma-kleppen
 • StandaardDIN,JIS,ANSI
 • Stroomkenmerken:Lineair
 • Materiaal van het lichaam:PVC-U,PVC-C,PP-H,PP-Natuurlijk,PVDF
 • Verbindingstype:Echte eenheid(Socket of Spigot)
 • Materiaal:Plastic
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Materiaal van het lichaam PVC-U, PVC-C, PP-H, PP-Natuurlijk, PVDF
Drukniveau PN 10
Standaard DIN, JIS, ANSI
Mechanisme voor het koppelen van het diafragma Tipe ophanging
Valve-stroompassage Geluideerd
Beëindig verbinding Echte Unie (socket of spigot)
Stroomkenmerken Lineair
Productnaam Plastiekdiafragma-kleppen
Design van de klep Diafragma
Typ van de klep Diafragma
PN 10 CPVC Plastic Diaphragma Valves True Union Socket of Spigot 0

Toepassingen:

Toepassingen van diafragmakleppen van kunststof

Plastic diafragma kleppen, ook bekend als diafragma controle klep plastic, is de perfecte keuze voor toepassingen die een betrouwbare klep oplossing vereisen.Deze Plastic Valves Diaphragm zijn uitgerust met een diafragma en komen in een reeks van matenDeze systemen zijn beschikbaar in handmatige, elektrische en pneumatische werking en hebben een lineaire stroming.De merknaam van deze klep is KOSCN en het modelnummer is MV en is gecertificeerd met de CEDe minimale orderhoeveelheid is 1 met een leveringscapaciteit van 100000 en een levertijd van 10-15 werkdagen.

De voordelen van het gebruik van Plastic Diaphragm Valves zijn onder meer:

 • Hoge prestaties
 • Stabiel functioneren
 • Onderhoudsarme
 • Eenvoudige installatie en bediening
 • Hoog resistent tegen corrosie
 • Kosteneffectief

Plastic diafragma kleppe worden gebruikt in vele industrieën, waaronder olie en gas, chemische, voedsel en drank, waterbehandeling en farmaceutische.Ze worden ook gebruikt in HVAC-toepassingen voor het reguleren van de vloeistofstroomDeze kleppen zijn een ideale keuze voor toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid essentieel zijn.

 

Aanpassing:

KOSCN Plastic Diaphragm Valves zijn gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal en bieden een superieure prestatie.De doorgang van de kleppenstroom is glad en het koppelmeganisme van het diafragma is een suspensieHet type aansluiting is true union (socket of spuit) en de stroomkenmerken zijn lineair.De levertijd is 10-15 werkdagen en de leveringscapaciteit is tot 100000.

KOSCN Plastic Diaphragm Valves zijn perfect voor toepassingen zoals het controleren en reguleren van de stroom, druk, niveau en temperatuur.Onze diafragma kleppen zijn ideaal voor industriële toepassingen en ze staan bekend om hun uitstekende prestaties.

Als u op zoek bent naar een plastic diafragma klep, is KOSCN de perfecte keuze.Met onze diafragma-controleventielenU kunt er zeker van zijn dat u een betrouwbaar en duurzaam product krijgt.

 

Ondersteuning en diensten:

Kunststofdiafragma-kleppen Technische ondersteuning en service

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor onze Plastic Diaphragm Valves.Wij kunnen u adviseren over onderhoud en installatie.We kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste klep voor uw specifieke toepassing.

Wij bieden ook een reeks reserveonderdelen en accessoires voor onze kleppen. Onze onderdelen zijn ontworpen om onze kleppen perfect te passen, zodat een lekvrije en langdurige installatie mogelijk is.We kunnen vervangende diafragma's leveren., afdichtingen, filters en andere componenten om uw klep in optimale conditie te houden.

Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen met vragen of vragen.Wij streven ernaar een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588