Bericht versturen
Contacteer ons
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588

De Introductie van Ons Bedrijf

September 21, 2023

KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd. is een professionele fabrikant van stroomregeling producten.en leidingsysteem.

We zijn opgericht in 2005 met een hoofdkantoor in Shenzhen, China.Changsha en Hong Kong en pre-sales en after-sales agents teams in het hele land en in het buitenland, waardoor wij diensten kunnen leveren die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

KOSCN heeft meerdere patenten verkregen en is een nationale hightech onderneming.metallurgie, afvalwaterverwerking op stortplaatsen, productie van geïntegreerde schakelingen, productie van halfgeleiders, verwerking van glazen panelen, voedsel en drank, papierproductie, energie-industrie, bio-farmacie en meer.

We hebben professionele teams voor productontwerp en -ontwikkeling, productie, vormproductie, spuitgieten en kwaliteitscontrole.Ons kwaliteitsmanagementsysteem is strikt in overeenstemming met ISO9001, ISO140001, ISO45001 om de uitstekende betrouwbaarheid en uitstekende duurzaamheid van de producten te waarborgen.