Bericht versturen

PN10 Echte PVC-klep van de Unie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: KOSCN
Certificering: CE
Modelnummer: BV
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Levering vermogen: 10000
Actuator Type: Pneumatische Manualm, Elektrisch, Verbindingsnorm: Metrisch, de V.S., JP
Drukniveau: PN 10 Verbinding: EPDM, FPM
Standaard: De Norm van ISO 5211 waaier van facultatieve materialen: Materialen op hoge temperatuur en Corrosiebestendige
certificaat: CE Grootte: DN 15/20/25/32/40/50

Productbeschrijving:

met een vermogen van niet meer dan 10 kW

Plastic Ball Valves zijn een soort klep met een rond sluitingselement met overeenkomstige afgeronde zitplaatsen die een gelijkmatige afdichtingsspanning mogelijk maken.Het is een kwart-turn roterende bewegingsklep met een breed scala aan materialen optioneleDeze kleppen kunnen handmatig, elektrisch of pneumatisch worden aangedreven met een ISO5211-norm en kunnen een standaardstroom bieden.De meest voorkomende soorten van plastic kogelklep zijn PVC klep stopcontactMet een kwalitatief hoogwaardige plastic kogelklep, kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare,langdurig product dat bestand is tegen de weersomstandigheden en jarenlang betrouwbaar kan worden gebruikt.

Kenmerken:

 

Technische parameters:

 

Parameter Waarde
Materiaal van het lichaam PVC-U, PVC-C, PP-H, PVDF
Verbindingsnorm Metrische, US, JP
Verstuiver NC (normaal gesloten), NO (normaal open), DA (direct actief)
Type actuator Handmatig, elektrisch, pneumatisch
Zeehonden EPDM, FPM
Beëindig verbinding Echte Unie (socket of spigot), flens
Typ van de klep Balkk van de speler
Standaard ISO 5211-norm
Stroompercentage Standaard
Type verbinding Echte Unie (socket of spigot), flens

PN10 Echte PVC-klep van de Unie 0PN10 Echte PVC-klep van de Unie 1

 

Toepassingen:

 

KOSCN-kernklepjes van kunststof worden veel gebruikt in verschillende industriële toepassingen.Ze zijn ontworpen met hoge temperatuur en corrosiebestendige materialen en kunnen worden gebruikt met een breed scala aan materialenHet lichaam materiaal kan PVC-U, PVC-C, PP-H, en PVDF zijn. De verbindingsnormen zijn metric, US, en JP. Het kleptype is een kogelklep, die effectief de stroom kan afsluiten.De minimale bestelhoeveelheid is 1 en de levertijd is 10-15 werkdagenDe capaciteit is maximaal 10.000 stuks, de doorvoer is standaard, CE-gecertificeerd.

De voordelen van KOSCN-kunststofbalklep zijn hun veelzijdigheid, duurzaamheid, corrosiebestandheid, slijtvastheid en lage onderhoudskosten.Ze bieden uitstekende afdichting prestaties om een betrouwbare werking te garanderenBovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en onderhouden.

KOSCN plastic kogelvalen zijn ideaal voor het regelen van de vloeistof- en gasstroom in een breed scala van industrieën, waaronder waterbehandeling, chemische verwerking, olie en gas, farmaceutische producten,voedsel en drankenDeze systemen zijn geschikt om de stroom van water, olie, gas en andere vloeistoffen te regelen en kunnen worden gebruikt in residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

KOSCN-kunststofbalkleppen zijn de perfecte oplossing voor alle toepassingen waarbij betrouwbare afsluiting en nauwkeurige stroomregeling vereist zijn.Ze zijn een uitstekende keuze voor toepassingen die betrouwbare afsluiting en nauwkeurige stroomcontrole vereisenZe zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en stijlen om aan de behoeften van elke toepassing te voldoen.

 

Aanpassing:

 

Op maat gemaakte plastic kogelkleppen van KOSCN

 

Ondersteuning en diensten:

 

Technieke ondersteuning en service van kunststof kogelkleppen
Wij bieden technische ondersteuning en diensten voor plastic kogelvalen.Onze ervaren ingenieurs en technici zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke prestaties van hun producten krijgenWij kunnen u adviseren over de installatie, het oplossen van problemen en het onderhoud van plastic kogelkleppen, zodat ze altijd optimaal werken.

Contactgegevens
TAO

Telefoonnummer : 49 176 6973 6588